Nationale AV-dagen op 6 en 7 april 2013

| 4 april 2013 | door

Het aankomende weekend is Veldhoven de locatie van een grote audio/video beurs.

nationale-av-dagen

Het is een compleet nieuwe beurs, georganiseerd door het Belgische AudioVideo2day. Niet alleen maar een verzameling van apparaten, maar een show waarin juist de beleving van audio en video wordt duidelijk gemaakt.

Veldhoven – Koningshof

De locatie is voor veel hifi-fans bekend: de Koningshof in Veldhoven (bij Eindhoven). Jarenlang was dit de locatie voor de VAD-show, met een sterke focus op high-end audio. Deze show verhuisde met een nieuwe formule (AV-NU) naar Utrecht, maar de Koningshof blijkt geliefd te blijven voor exposanten. Vorig jaar werd de X-Fi show gehouden – met hoofdzakelijk hifi/high-end.

AudioVideo2day richt zich met de Nationale AV-dagen op een breder publiek. 10.000 m² zijn ingericht om uitgebreid kennis te maken met verschillende aspecten van AV.

Anders dan anders

Audiovideo2day wil niet zomaar een beurs zijn. Beleving en verrassing zijn de steekwoorden.

Luidsprekers, versterkers, televisies, foto camera’s, netwerk-schijven, streakers, hoofdtelefoons, tablets, smartphones. Alle AV-gadgets zijn aanwezig van veel verschillende merken, en niet alleen maar tentoongesteld.
Op de Nationale AV-dagen wordt je geleerd hoe alles werkt, en met name samenwerkt. Oplossingen voor streaming, domotica, en zelf aan de knoppen zitten.
Fabrikanten en specialisten zijn aanwezig om hun producten te laten zien, maar ook om uit te leggen hoe dit het beste in ieders specifieke situatie werkt.

Exposanten & Merken

De lijst met bedrijven die aanwezig zijn is, AND Benelux, Antelope Audio & Amphion, Audiac, AudioQuest, Auris, AVA, Bowers & Wilkins, D&M, Daluso, Nutters Audio, Dynaudio, Hifi Corner Trading, Hifi gasten, Home Cinema Modules, Impact Distribution, JK acoustics, Latham Audio, Ludoma Services, Monitor Audio, More Music, Mutrox, Onkyo, Pioneer, Piosound, Sennheiser, Servi-Q, Smart Audio, Symphony Audio Import, TAD, Viertron en Yamaha.

Achter deze namen schuilen heel veel verschillende merken. Een mooie impressie over deze merken, en ook hoe ze zich zullen presenteren kun je vinden het de online editie van de Nationale_AVDagen beurscatalogus.

avdagen

Gratis toegang bij online registeren

Als je je online aanmeldt krijg je gratis toegang (het ‘kost’ je de inschrijving voor de AudioVideo2day nieuwsbrief) – en het parkeren is trouwens ook gratis.

Een kaartje bij de Koningshof zelf aanschaffen kost 10 euro.

De exacte details:
De Nationale AV-dagen worden gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 april. De openingstijden zijn voor beide dagen hetzelfde: van 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. De locatie is NH Conference Center Koningshof, Te Locht 117 in Veldhoven.

.

Eén reactie op “Nationale AV-dagen op 6 en 7 april 2013”

    fonteijne reageerde:

    Hallo Vad jammer dat de show al geweest is vroeger was deze in de herfst vakantie nu in april hopelijk wordt ik weer geïnformeerd voor de volgende show

    groet Rudi


Reacties

Cyrus One HD: digitale versterker met DAC

Modulaire AV processor NAD M17 v2

KEF LS 50 in zwart/zwart

Sony AF8 OLED tv – even goed als de A1 OLED, alleen makkelijker