X-Fi 2012: een fotoimpressie

| 1 oktober 2012 | door

Afgelopen weekend werd voor de derde keer de X-Fi show gehouden.

In korte tijd heeft deze hifi-show zich ontpopt tot dè vervanger van de VAD-show – en heeft zich dan ook op haar oude locatie gevestigd.

X-fi High-End Audioshow 2012

Op 29 en 30 september werd de X-fi Audioshow gehouden. De afgelopen twee jaar werd deze gehouden als ‘zustershow’ van de AV-NU in Utrecht. Deze show vond dit jaar geen doorgang, maar X-Fi ging dit jaar juist naar de roots van AV-NU: Koningshof in Veldhoven, waar de VAD show vele jaren is gehouden.

Alles draaide in Veldhoven om muziek: in de kamertjes waren zelfs meer mono dan surround-setups te vinden. Stuk voor stuk had iedere exposant zijn of haar best gedaan om het beste uit de installaties te halen – en de luisterkamers.

Voor degene die niet aanwezig waren een foto-impressie:

 

.

Eén reactie op “X-Fi 2012: een fotoimpressie”

    Sven reageerde:

    Ik was op de xfi. Ik had zolang geen hifi beurs meer bezocht dat ik wel de hoogste tijd achte om aan high end audio te vergapen. Nu dan met een voldoende gevulde beurs maar met het luxe probleem dat ik privé al mijn gewenste set aan het spelen heb.
    Dan rest mij hier in het commentaar wel te melden als ik nog niet mijn set had welke op de xfi mijn voorkeur zal hebben om onbeschoft super geluid weer te geven thuis bij mij in de living. Dat is Onda Ligera.
    Ik kon het merk nog niet en was een leuke verrassing om te merken dat de bekende peper dure jongens eigenlijk wel inpakken konden. Harde wereld de high end audio markt.


Reacties

Cyrus One HD: digitale versterker met DAC

Modulaire AV processor NAD M17 v2

KEF LS 50 in zwart/zwart

Sony AF8 OLED tv – even goed als de A1 OLED, alleen makkelijker