Loewe AirSpeaker – design Airplay luidspreker

| 11 oktober 2011 | door

Loewe heeft twee nieuwe geluidssystemen uitgebracht.

Beide zijn – uiteraard – stijlvol, bedoeld voor iPod/iPad/iPhone gebruikers, maar de Air Speaker is een stuk minimalistischer dan de SoundBox.

Airspeaker: Airplay, USB en line-in

Het systeem is in staat om draadloos muziek af te spelen vanaf ieder Apple Airplay apparaat, zoals iPod, iPhone, iPad en Mac (via iTunes). Er zijn ook USB en line-aanwezig om iedere willekeurige muziekspeler aan te kunnen sluiten.

De aansluiting op je computer-netwerk kan niet alleen via Wifi of Ethernet (bedraad), maar ook via Powerline (netwerk via het stopcontact). Via je iPhone kun je ook meerdere Loewe AirSpeakers in verschillende kamers aansturen. Met WakeUp on LAN/WLAN gaat de AirSpeaker automatisch aan zodra je er muziek naar toe stuurt.

Opbouw en afwerking

De Airplay luidspreker is een kleine kubus van slechts 30cm, maar Loewe heeft hier wel twee subwoofers en twee mid/hoog luidsprekers in verwerkt met een 80 watt versterker.

 

Zoals het een waar design-merk betaamt kan de AirSpeaker worden afgestemd op je eigen interieur. Het aluminium zwart of zilver design kan worden verfraaid met kleuren inlegwerk in bijna alle RAL kleuren die gedefineerd zijn.

De prijs van de Loewe AirSpeaker zal rond 800 euro komen te liggen.

.

3 Reacties op “Loewe AirSpeaker – design Airplay luidspreker”

  1. Fabian reageerde:

    Loewe het merk dat werkelijk nog nooit indruk op mij heeft kunnen maken. En dat lukt Loewe nu weer niet..

  2. Stef. reageerde:

    Hoe kan je spreken over gn indruk maken, toestel is nog niet leverbaar en u hebt hierover al een mening?????? Ik heb hierover mijn bedenking. Voor mij is dit produkt top, pure klasse.

  3. Constantin Ranke reageerde:

    Onze nieuwe CeraAIR Two AirPlay luidspreker is hand-made in Germany. Voor nadere informatie, zie: http://www.ceratec-direct.com/AirPlay-Loudspeaker-CeraAIR-Two


Reacties

Automatiseer Sonos met IFTT

Cyrus One HD: digitale versterker met DAC

Modulaire AV processor NAD M17 v2

KEF LS 50 in zwart/zwart