Soundbar à la Loewe: de Individual Sound Projector

| 24 mei 2010 | door

De Individual Sound Projector is Loewe’s oplossing voor surround in je huiskamer zonder je interieur hierop aan te hoeven passen.

loewe-individual-sound-projector

In de slanke soundbar zitten maar liefst 40 richt-luidsprekers verwerkt, plus 2 woofers, ieder met zijn eigen versterker(tje). De Individual Sound Projector past haar instellingen zelf zodanig aan dat deze een zo goed mogelijk surround-geluid in de kamer neerzet.[showadsense2]

De surround-kanalen worden gecreëerd door het geluid te reflecteren via de wanden van de kamer. Loewe claimt dat door de combinatie van de 40 luidsprekertjes en ingenieuze berekeningen een 7.1 kanaals surround-ervaring ontstaat, afkomstig uit één behuizing.
Bij de setup wordt je kamer ‘doorgemeten’, en aan de hand van die resultaten wordt de meest optimale instelling gekozen.

loewe-individual-sound-projector-tvDe Loewe Individual Sound Projector heeft vier HDMI ingangen, en één HDMI uitgang. Als extraatje heeft Loewe een FM radio (met RDS) ingebouwd.
Om het gebruiks-plezier te verhogen heeft de soundbar een automatische volumeregeling die grote volumeverschillen tijdens reclame-blokken of het wisselen van tv-zender elimineert. De party-mode vult je huiskamer muziek; 11 ‘cinema’ instellingen geven je de keuze hoe je een film wilt beleven.

In combinatie met een Loewe tv is de Individual Sound Projector volledig te bedienen en in te stellen met de afstandsbediening van de tv.

De Loewe Sound Projector is (natuurlijk) eenvoudig te koppelen aan iedere Loewe tv, maar is ook te monteren aan de muur of het plafond, of losstaand op de bijbehorende luidspreker-stand.
De soundbar wordt leverbaar in drie verschillende kleuren: chroom zilver, zwart en hoogglans wit. Met verwisselbare detail-frontjes kun je er ook een persoonlijk tintje aan geven wat nog beter past bij je interieur.

Loewe Individual Sound Projector specificaties

 • 2 woofers met 2 x 20 watt versterking
 • 40 richt-luidsprekers met 40 x 2 watt versterking
 • Automatische setup en calibratie met behulp van meetmicrofoon
 • Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic II en DTS Neo:6 decoders
 • Dynamic Bass Boost, Night Mode
 • Subwoofer aansluiting
 • 9 cm dik
 • Energieverbruik in standby: 0,1 watt.

De Loewe Individual Sound Projector is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Loewe-vakhandelaars voor een adviesprijs van 1.399 euro.

.

2 Reacties op “Soundbar à la Loewe: de Individual Sound Projector”

 1. Bull reageerde:

  Ik ben al die kisten zat die het geluid in mijn woonkamer moeten verzorgen; zowel de tuner/versterker,DVD recorder, maar vooral die gigantische luidsprekers. Ik ben op zoek naar een alternatief voor die luidsprekers. Ben juist niet geinteresseerd in geluid bij films, maar meer in een aanvaardbaar alternatief bij het beluisteren van muziek. Ik overweeg een media center (tips?) en een soundbar. Iemand die daar ervaring mee of kennis over heeft en mij van suggesties kan voorzien?

 2. simone reageerde:

  Hallo iedereen ik zoek een afstandbediening voor deze 7.1 sound bar van loewe wie weet waar ik hem kan kopen??? Het geluid is perfeckt en wil geen ander…maar de ab heb ik er wel bij nodig wie kan mij hier mee helpen…..

  • simone reageerde:

   Hallo Simone je kan via marktplaats een loewe multi assist 1 of de 2 kopen de een is ijzer de twee is plastick hier mee kan je met een code 17 de subwoofer weer instellen en bedienen.Weet jij hoe ik het geluid mooier kan krijgen ik heb deze zonder de subwoofer..????


Reacties

Automatiseer Sonos met IFTT

Cyrus One HD: digitale versterker met DAC

Modulaire AV processor NAD M17 v2

KEF LS 50 in zwart/zwart