Over AVblog

AVblog is een populaire en actuele website over audio/video en HiFi onderwerpen voor de Benelux, zoals producten, technologieën, trends en ontwikkelingen in de markt.

Wie zit er achter AVblog ?

AVblog is begonnen door Johan de Groot. Gemaakt vanuit een passie voor zowel HiFi (muziek), video (films) als de techniek die alles aan elkaar knoopt. Die passie heeft ook een zakelijke kant gekend: Johan heeft enkele jaren als adviseur gewerkt in de audio/video/huisautomatiseringsbranche.

Als je opmerkingen hebt over een bepaald artikel, maar ook als je fouten tegenkomt – inhoud, spelling en/of grammatica – laat het dan direct weten in het commentaar bij het artikel. Met algemene vragen of opmerkingen kun je altijd het contactformulier gebruiken.

Adverteren ?

Adverteren op AVblog is mogelijk op verschillende manieren, en in diverse formaten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:  adverteren@avblog.nl
Op verzoek wordt de advertentie-kaart verstuurd met details en prijzen.

Zelf interessant nieuws ?

AVblog plaatst uit principe geen persberichten één-op-één over op de website, maar maakt wel gebruik van persberichten om voor bezoekers interessante artikelen te schrijven. Stuur daarom persberichten en andere informatieve/redactionele berichten naar: redactie@avblog.nl

AVblog is onderdeel van: Alpha Centauri

Langenhof 7
4281 NT  Andel
kvk: 18042766

Modulaire AV processor NAD M17 v2

KEF LS 50 in zwart/zwart

Sony AF8 OLED tv – even goed als de A1 OLED, alleen makkelijker

88 inch 8k OLED televisie van LG